Muut tuotteet


Kypsä kalamurekepihvi 

 
Kypsä kalamurekepihvi valmistetaan hauki– ja lohifileistä. Pihviin käytämme vain kalan parhaat osat eli fileet. Kalamurekepihvimme sisältävät runsaasti kalaa, yli 90 %. Lämmittämällä pihvin paistinpannulla, grillissä, uunissa tai mikrossa maut korostuvat. Pihvit ovat nopea keino valmistaa herkullinen kala-ateria, joka maistuu myös perheen pienimmille. Vähälaktoosinen.  

Vinkki 1: Lämmitä pihvit paistinpannulla ja lisää pannuun valmis kermakastike. Kastikkeeseen voi lisätä esim. tilliä tai ruohosipulia väriä antamaan. Nautitaan perunamuusin ja sitruunalohkojen kanssa.

Vinkki 2: Valmista kermaviilistä ja sinappikurkkusalaatista kastike ja kaada se lämmitettyjen pihvien päälle. Lisukkeena voidaan käyttää keitettyjä perunoita.
 
 
Loimutettu kirjolohifile

Loimutuksen jälkeen fileen päälle sivellään Itämainen kastike, joka antaa fileelle makua ja näköä. Fileen maku on miedompi kuin savustetun fileen ja se sopii erinomaisesti mm. juhlapöytään. Tilaustuote.
 
 
Haukiterriini


Jauhetusta haukifileestä valmistettu miedonmakuinen terriini. Tilauksen mukaan voidaan terriinin sydämessä käyttää esim. kylmäsavulohta, oliiveja, tuoretta chiliä jne. Voidaan nauttia kylmänä tai lämmitettynä.  Tilaustuote.